کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید مضرات گوشتهای صنعتی

مضرات گوشت پرندگان

درباره تغذیه انسان مطالب مهمی وجود دارد که توجه به آنها باعث حفظ و ارتقاء سلامتی می گردد. در طبیعت محصولات طبیعی هستند که می توانند بعنوان غذای انسان مورد استفاده قرار بگیرند ولیکن با توسعه صنعت و مدرنیته دسترسی انسان به طبیعت کاهش یافته و تولید انبوه اقلام غذایی و صنعتی شدن باعث تولید غذای کمتر طبیعی گردیده است.

همانطور که می دانید در تعریف تغذیه سالم باید خاطر نشان کرد که آنچه بعنوان غذا یا خوردنی توسط انسان استفاده می شود می تواند به شدت بر سلامت او تاثیر گذار باشد. فلذا باید خوراکی ها مورد بررسی و دقت قرار گیرد. از مرحله تولید تا مصرف اگر اختلال غیر طبیعی رخ دهد می تواند منجر به ناسالم شدن غذا شود.

یکی از نیازهای بدن مصرف پروتئین است که توصیه آن است که غالباً از منابع گیاهی تامین شود و درصد کمی از منابع حیوانی مورد نیاز است.

در باره گوشت پرندگان مطالب ضد و نقیض فراوانی تا کنون عنوان شده است. آنچه در شرایط فعلی منطقی وعلمی و تحقیقی به نظر می رسد آن است که استفاده از گوشت پرندگان تغذیه سالمی برای انسان نیست. محصولات طیور همچنین می‌توانند به داروهای ضد میکروبی و ضد انگلی یا آفت‌کش‌های مورد استفاده در مزارع آلوده شوند. مصرف داروهای ضد میکروبی می‌تواند باعث ایجاد باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک در انسان شود. طبق تحقیق محصولات مرغ حاوی کلسترول، مواد سرطان‌زا و آلاینده‌ها هستند. کلسترول، مواد سرطان‌زا، عوامل بیماری‌زا و حتی مدفوع موجود در محصولات مرغ، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان سینه و پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و بیماری‌های ناشی از غذا را افزایش می‌دهد.

در خصوص مرغ بعنوان بیشترین گوشت مصرفی باید بدانیم که پرورش و تولید صنعتی آن باعث رسوب فلزات سنگین شامل سرب، کادمیوم، جیوه، آرسنیک و آنتی بیوتیک ها در اندام و بدن و احشاء مرغ می گردد. غذاهای مصنوعی وارداتی و داخلی بدون نظارت و سودجویی تولید کنندگان گوشت مرغ بر شدت این موضوع تاثیر گذاراست. تمامی پرندگان اعم از مرغ، شتر مرغ و بوقلمون و ... از این قاعده مستثنی نیستند و هر چه سن پرنده بالاتر می رود (بعد از 27 روز) تجمع این مواد سمی دربدن پرنده افزایش پیدا می کند. متاسفانه علاوه براین با روش پخت کبابی این سمیت بدلیل سوختن بافت چربی و تولید سموم جدید خطرناکتر خواهد شد. وقتی مرغ در دمای بالا کباب، سرخ یا پخته می‌شود، می‌تواند ترکیباتی مانند آمین‌های هتروسیکلیک (HCAs) و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) تشکیل دهد که با خطر سرطان مرتبط هستند.

با توجه به توضیحات فوق اگرگاهی مجبور به استفاده از مرغ هستید مرغ زیر یک کیلو تهیه کنید (27 روزه) و از روش پخت آب پز و یا بخار پز استفاده کنید.

www.diethealth.ir



:: برچسب‌ها: مضرات مرغ, پرندگان سمی
ن : گروه سیب
ت :