کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید روزه داری (1)

در آستانه حلول ماه مبارک رمضان هستیم. یکی از ویژگیهای این ماه تغییر رژیم غذایی افراد است. برای اینکه این تغییر با سلامت جسمانی افراد سازگار باشد رعایت نکات ذیل ضروری می‌باشد. لازم به ذکر است که این نکات از منابع معتبر علمی دنیا استخراج شده‌اند و بی شک رعایت آنها به حفظ سلامتی شما در این ماه کمک خواهد کرد. 
1-
از مصرف غذاهای پر حجم در هنگام سحر خودداری کنید. 
2-غذاهای پر چرب برای سحر مصرف نکنید. 
3- از مصرف چای زیاد در سحر پرهیز کنید. 

4- بهتر است در وعده سحر از کربوهیدراتهای پیچیده مانند نان، برنج، سیب زمینی، میوه، سبزی و سالاد استفاده کنید. مصرف این مواد حس گرسنگی و تشنگی را در طول روز کاهش می‌دهد. 
5- با منابع قندی و انرژی زا مانند خرما، آب میوه و شربت افطار کنید. 
6- شام را سبک و کم حجم میل کنید. هیچگاه چند نوع غذا را با هم مصرف نکنید. 
7- وعده شام را با مصرف میوه در حجم کم خاتمه دهید. 
8- پس از صرف شام، حتماً وعده مختصری شامل میوه، شیر یا انواع مغزهای گیاهی مانند بادام و پسته استفاده کنید.
9- از زمان افطار تا قبل از خواب مایعات زیادی بنوشید. 
10- از مصرف انواع دسرها و شیرینی‌هایی که دارای شکر زیاد می‌باشند مانند زولبیا و بامیه در وعده افطار و سحر خودداری کنید. 
11- مصرف قندها و شیرینی‌های طبیعی مانند خرما و توت که منابع خوبی از املاح، ویتامین‌ها و انرژی هستند به جای شیرینی‌های تهیه شده با شکر توصیه می شود. 
12- مصرف غذا در وعده‌های سحر، افطار، شام و بعد از شام باید به صورتی باشد که هیچگاه احساس سیری کامل نکنید.
با وجود اینکه روزه‌داری می‌تواند تاثیر خوبی بر روی بیماریهایی از جمله فشار خون بالا، چربی خون بالا، چاقی و اختلالات گوارشی داشته باشد، اما افرادی که مبتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی، نارسائی‌های کلیه و نوسانات فشار خون هستند با پزشک معالج خود مشورت کرده و در صورت صلاح دید وی روزه بگیرند


ن : گروه سیب
ت :